Barbo Toys er et dansk legetøjsfirma, der designer og udvikler kvalitetslegetøj med stort fokus på legetøjets læringsværdi. Vi har designet og udviklet kvalitetslegetøj i over ti år.

Barbo Toys arbejder tæt sammen med licensgivere for at skabe fantastiske produkter af populære figurer som Mumitroldene, Gurli Gris, Alfons Åberg og figurerne Pippi og Emil fra Astrid Lindgrens smukke historier. I familien Barbo Toys har vi skabt vores Barbo Toys Classic serie med høj fokus på kvalitetsspil, læringsspil og smukt og lærerigt trælegetøj.

Vores engagerede og kreative team elsker at brainstorme nye og sjove og lærerige legesager til alle vores mærker. Vores fokus er høj læringsværdi og dekorative produkter, der ud over at give sjov og læringsrig leg også ser smukke ud i ethvert hjem.

Alle vores produkter er designet i Danmark og testet efter europæiske sikkerhedsstandarder.

For Barbo Toys er leg et vigtigt led i et barns udvikling, og derfor betragter vi det legende barn, som en ung videnskabsmand, der er i gang med at forske og skabe resultater.

Leg er børnenes arbejde. For at understøtte dette har vi udviklet BARBO TOYS LÆRINGSCIRKLEN – som alle vores produkter er baseret på. Læringscirklen indeholder 8 færdigheder som naturkendskab, sprogkendskab, matematikkendskab, musikkendskab, kropskendskab mv, Når barnet har været godt omkring alle disse færdigheder er de godt rustet til skoletiden. Nogle produkter inkluderer alle Læringscirklens færdigheder, mens andre fokuserer på en bestemt færdighed.