fbpx
Danish DA English EN

Wacky Wonders Alphabet Ludo

Ludo er et sjovt spil for hele familien, men dette unikke ludospil fra Wacky Wonders, bliver børn og voksne udfordret på en ny måde.

Wacky Wonders Alfabet-ludo er en helt ny måde at arbejde med bogstavindlæring på. Dette ludo kan spilles som et traditionelt ludo og kan derudover hjælpe barnet på sin vej til bogstavgenkendelse, bogstavlyde og senere stavning. Læg høstakke-brikkerne rundt på pladen. 

Ud over at spille den tratidionelle version af Ludo, så kan man med dette spil øve barnets bogstavsgendelse og bogstavslyde. Den helt udvidet version byder på muligheden for at starte barnets orddannelse og introduktion til let stavning. Læg høstak-bogstavsbrikkerne på de matchende felter inden spillets start. Når man lander på et felt med et bogstav, skal man tage brikken og lægge den foran sig. Man anskaffer sig gennem spillet flere bogstaver og nu kan man prøve at se om man kan stave til et ord. Når man har dannet et ord, skal man lægge tallene sammen som står i hjørnet af bogstavsbrikken og må rykke de ekstra felter frem. Man beholder sine bogstavsbrikker for at have mulighed for at danne et længere ord senere når man har anskaffet sig flere bogstavsbrikker igennem spillet.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3+ år

 

EAN: 5104976063834

Varenummer: 6384