Wacky Wonders – 120 Ord

89,95 DKK

Denne æske indeholder de 120 mest anvendte ord i det danske sprog.
Kan man læse disse ord, kan man læse ca. 50 % af en almindelig, dansk tekst. Det er vigtigt at kunne læse disse ord lynhurtigt, så
barnet kan bruge energien på at afkode og forstå resten af teksten.
De 120 mest brugte ord skal trænes meget, og der er meget fokus på dem i indskolingen.
Når de kan læses hurtigt og ubesværet, bliver det MEGET lettere for børnene at læse, og børnene øger deres læsehastighed mærkbart.

De 120 mest brugte ord skal trænes meget, og der er meget fokus på dem i indskolingen.
Når de kan læses hurtigt og ubesværet, bliver det MEGET lettere for børn at læse, og de øger deres læsehastighed mærkbart.

Hvordan hjælper de 120 ord barnet?

Kortene i denne æske indeholder de 120 mest anvendte ord i alle danske tekster. Kan man læse disse ord, kan man læse ca. 50 % af en almindelig, dansk tekst. Det er vigtigt at kunne læse disse ord lynhurtigt – gerne som automatiserede ordbilleder – så barnet kan bruge energien på at afkode og forstå resten af teksten.

Sådan kan barnet træne de 120 ord:

Lad først barnet læse kortene højt ét efter ét, så de bliver bekendt med ordene. De ord, barnet ikke læste rigtigt med det samme, lægges i bunden af stakken, så de gentages senere.

Når barnet er igennem alle ordene og føler sig sikker, kan barnet øve sig i at stave ordene korrekt. Med hjælp fra en kammerat eller en voksen kan ordet på kortene læses op efterfulgt af den korte sætning, der hjælper med ordets betydning. Til ekstra træning er der på bagsiden af kortene et skrivehus, hvor ordet kan skrives med en vaskbar tusch. Dette kan øves igen og igen, indtil barnet hurtigt og sikkert kan læse og skrive de 120 ord.

English instructions for 120 ord

Ikke på lager