fbpx

Wacky Wonders - 120 Ord

Login for at se priser!

Med dette sæt fra Wacky Wonders med hele 120 ord, er dit barn klar til at have det sjovt imens det lære nye ord!

I denne fine æske får du kort med de 120 mest brugte ord i det danske sprog. Kortene er illustreret med farverige og sjove figurer for at skabe noget genkendelse, så barnet hurtigere kan afkode ordene.  Når barnet så småt er begyndt at kunne læse og forstå disse ord, vil barnet kunne læse ca. 50 % af en almindelig, dansk tekst.

Det er vigtigt at lære barnet at læse disse ord hurtigt og ubesværet – og gerne som automatiserede ordbilleder.  Med tiden bliver det MEGET lettere for barnet at genkende ordene hvilket øger barnets læsehastighed mærkbart, og barnet vil derfor kunne bruge resten af dets energien på at afkode og forstå en hel sammenhængende tekst.

Forslag til hvordan barnet kan træne de 120 ord:

Lad først barnet læse kortene højt ét efter ét, så de bliver bekendt med ordene. De ord, barnet ikke læste rigtigt, placeres i bunden af stakken, så de gentages senere.

Når barnet er igennem alle ordene og føler sig sikker, kan barnet øve sig i at stave ordene korrekt. Med hjælp fra en kammerat eller en voksen kan ordet på kortene læses op efterfulgt af den korte sætning, der hjælper med ordets betydning. Til ekstra træning er der på bagsiden af kortene et skrivehus, hvor ordet kan skrives med en vaskbar tusch. Dette kan øves igen og igen, indtil barnet hurtigt og sikkert kan læse og skrive de 120 ord.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn fra alderen 5 + år

Æsken måler 17 x 11 x 4 cm og indeholder 120 kort

Varenummer: 6350

EAN 5704976063506

English instructions for 120 ord

Varenummer: 6350