fbpx
Danish DA English EN

Thomas tog - 2 Puslespil

THOMAS TOG, 2 PUSLESPIL – Her får du 2 fantastiske og detaljerige puslespil i én æske.

Puslespillene har søde billeder af Thomas tog og hans venner. Her får de tog-glade børn mulighed for at samle puslespil med store brikker, der er nemme at holde om og placere. Puslespillet introducerer også børnene til togets forskellige dele.
Puslespil er en rigtig god træning og udvikling du kan give dit barn. Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op.
Især de mindste børn har brug for at få stimuleret begge hjernehalvdele, i en tidlig alder, da de på dette tidspunkt udvikler sig mest.

Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse.
For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3+ år

Varenummer: 1423

EAN: 570497614232

Varenummer: 1423