fbpx
Danish DA English EN

Klistermærker med Smølfine - Smølferne

Søde stickers med Smølfine og hendes yndlingsting. Kun fantasien sætter grænser for hvad dit barn kan bruge disse søde klistermærker til.
Klistermærkerne er designet med søde motiver af Smølfine og de andre Smølfer, hvilket lægger op til timevis sjov leg. Brug klistermærkerne til at lave dine egne eventyr ved at sammensætte dem på papir, hæfter, bøger, postkort eller kombinere dem med deres egne personlige tegninger m.m. Klistermærkerne har mange fine detaljer som giver barnet rig mulighed for at udfolde sin kreative evne og lave sjove billeder. Brug af klistermærkerne er desuden en hjælp til at udvikle finmotorikken i børnenes små hænder.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Herlige stickers med de søde smølfer. Gode til at dekorere skolebøger, kuverter og breve. Leveres i sød kraftig kuvert med håndtag.

+ 3 år.

4 flotte ark med ialt 180 stickers.

Item nr. 8002

Varenummer: 8002