fbpx
Danish DA English EN

Skräp-Âlgen Elvin SE/DE

Saml skrald fra jorden og bliv skovens konge!
I dette sjove brætspil for hele familien gælder det ikke kun om at komme først i mål, men også om at være den, der kan samle mest skrald fra naturen sammen med elgen Elvin. Desto mere skrald man samler desto flere point får man og det skrald du samler som er værst for naturen, giver endnu flere point. Vejen til målstregen er lang og hvis du er så heldig, at du lander du et felt saftige blade som Elvin elsker og som giver dig ekstra energi. Du kan også være uheldig at du lander på et felt med grene, og her sidder Elvin gevir altså fast, så må du vente en omgang. Lær dit barn at være miljøbevidst og passe på vores natur, gennem leg og morskab. Lær barnet om hvor vigtigt det er at sortere affald og hvor lang tid det tager naturen at nedbryde vores affald hvis ikke man rydder op efter sig selv, med dette oplysende brætspil.
Dette spil handler ikke kun om at komme i mål, men det handler også om at være den spiller som samler mest skrald på vejen til målstregen

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3 + år