fbpx
Danish DA English EN

Rasmus Klump Kuffert med Bamse

Her får I en sjov lille dekorativ kuffert og en sød Rasmus Klump bamse på 27 cm. 

Rasmus Klump elsker at rejse, og nu kan dit barn tage ham med overalt – på tur, på ferie, ligesom de sammen kan gå på opdagelse derhjemme. Dit barn vil elske at kramme denne bløde Rasmus Klump bamse og tage med ud på sjove og spændende eventyr.
Elsker dit barn at have sit legetøj med på farten, eller ønsker du en flot og simpel opbevaring mulighed til dit barns legetøj eller andre af deres småting?
Så vil denne søde kuffert, med garanti blive brugt flittigt.Det er en sjov fødselsdagsgave, julegave eller bare en lille ekstra gave. Alle børn vil elske at have deres egen kuffert som også indeholder en sød blød bamse!Kufferterne er lavet i supersolidt karton og vil derfor kunne tåle at få et par knubs, men er samtidig let for barnet at bære. Kufferterne pynter på børneværelset og er samtidig praktisk til opbevaring af legetøj og andre småting.Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Velegnet til børn fra alderen 2+ år
Karton: 6 stk
Varenummer: 7429
EAN 5704976074298
Varenummer: 7429