fbpx
Danish DA English EN

Pippi Langstrømpe - spise-sæt

Super sødt spisesæt med flotte motiver fra Pippi Langstrømpe universet, vil gøre ethvert måltid lidt sjovere for børnene.

Dette spisesæt er en perfekt start til når den lille skal til at begynde at spise selv. Spisesættet er lavet af en blanding af bambus, majsstivelse, træfibre og melaminharpiks. Materialesammensætningen giver retterne en følelse af høj kvalitet og en meget god kvalitet. Børnene vil elske at have deres helt eget yndigt dekoreret spisesæt med illustrationer fra Pippi Langstrømpe universet. En oplagt gaveidé til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.
Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Spisesættet indeholder en kop, en tallerken, en skål og 2 sker, er BPA-fri og tåler at komme i opvaskemaskinen men ikke mikroovnen.

Astrid Lindgrens (14. november 1907 – 28. januar 2002) arbejde er unikt og betydningsfuldt. Hun var en engageret humanist og kæmpede for børns rettigheder, lighed og dyrerettigheder.

Varenummer: 8648

[box] Alt vores bambusmelamin testet efter alle de EU regler, der var gældende på det tidspunkt, hvor sættet blev importeret til Danmark. Vores produkter har været testet for frigivelse af skadelige stoffer – det sker ved bla. at produktet har været i kontakt med 70 grader varmt væske i 2 timer for at se, om produktet frigiver skadelige stoffer. Vores produkter udgiver ikke skadelige stoffer og har derfor bestået testen med “passed”. Produktet er også testet for om syreholdig mad kan frigive skadelige stoffer og også her har produktet bestået testen med “passed”. Fødevarestyrelsen anbefaler dog at man kun bruger disse bambusmelamin produkter til kold mad og kolde drikke, ligesom man skal kassere slidte produkter. Derfor anbefaler vi vores kunder det samme. [/box]

Varenummer: 8648