fbpx

Pippi Langstrømpe - Sæt med 4 kopper

Login for at se priser!

Her kommer Pippi Langstrømp’, Tul-la-hop, tul-la-hej, tul-la-hop-sa-sa. Få fire søde kopper i bambus melamin med flotte motiver fra Pippi Langstrømpe universet, som vil gøre ethvert måltid lidt sjovere for børnene.
Disse kopper er en perfekt start til når den lille har lært at drikke selv, uden af spilde. Kopperne er lavet af en blanding af bambus, majsstivelse, træfibre og melaminharpiks. Materialesammensætningen giver koppen en følelse af høj kvalitet. Børnene vil elske at have deres helt egne kopper illustreret med de velkendte og elskede motiver fra Pippi Langstrømpe universet. En oplagt gaveidé til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.
Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Du får 4 kopper som er BPA-fri og tåler at komme i opvaskemaskinen.

Astrid Lindgrens (14. november 1907 – 28. januar 2002) arbejde er unikt og betydningsfuldt. Hun var en engageret humanist og kæmpede for børns rettigheder, lighed og dyrerettigheder.

Varenummer: 8651

EAN: 5704976086512

Mål: 26 x 9,5 x 6,5 cm

Alder: 0+

[box] Alt vores bambusmelamin testet efter alle de EU regler, der var gældende på det tidspunkt, hvor sættet blev importeret til Danmark. Vores produkter har været testet for frigivelse af skadelige stoffer – det sker ved bla. at produktet har været i kontakt med 70 grader varmt væske i 2 timer for at se, om produktet frigiver skadelige stoffer. Vores produkter udgiver ikke skadelige stoffer og har derfor bestået testen med “passed”. Produktet er også testet for om syreholdig mad kan frigive skadelige stoffer og også her har produktet bestået testen med “passed”. Fødevarestyrelsen anbefaler dog at man kun bruger disse bambusmelamin produkter til kold mad og kolde drikke, ligesom man skal kassere slidte produkter. Derfor anbefaler vi vores kunder det samme. [/box]

Varenummer: 8651