fbpx
Danish DA English EN
Tilbud

H. C. Andersen - Musikæske

Et lille hyggeligt musiksæt af træinstrumenter designet med motiver fra H.C. Andersens eventyr; Den standhaftige tinsoldat. Disse musikinstrumenter er perfekte til børn som begynder at udvise interesse for lyde og leg med musiske. At introducere dit barn eller baby til musik er en nem og fornøjelig måde at interagere med din baby i det første år, og det kan samtidig hjælpe med at sætte scenen for livslang musikalsk udvikling. Det at spille sammen med musik kan gøre humøret lysere, gavne hjernen og øge sprogfærdighederne.
Musik hjælper kroppen og sindet med at arbejde sammen. At udsætte børn for musik under den tidlige udvikling, hjælper dem med at lære lyd og betydning af ord. Dans til musik hjælper børn med at opbygge motoriske færdigheder, mens også øver sig i at udtrykke sig selv. For både børn og voksne hjælper musik med at styrke hukommelsesegenskaber.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn fra alderen 1+ år

Varenummer: 6149