fbpx
Danish DA English EN

Mumitroldene - #OurSea Huskespil

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil/memo med motiver af Mumitroldene og som er designet til #OURSEA kampagnen.

Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Velegnet til spillere i alle aldre.
Huskespillet/memo er special lavet til #OURSEA kampagnen og er derfor designet med smukke og dekorative designs og udvalgte motiver fra Mumi universet. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

 

[box] Havet er en vigtig del af Mumitroldendes univers. #OURSEA-kampagnen markerer 75-års jubilæet for Tove Janssons første udgivelse af Mumitroldende. Barbo Toys har designet en række produkter som støtter op om den vigtige #OURSEA-kampagne der er lavet i samarbejde med John Nurminen Foundation, som er en Finsk maritim organisation hvis mission er at redde Østersøen. Ved at købe produkter fra #OURSEA-kampagnen er du med til at donere penge direkte til dette enormt vigtige formål om at redde Østersøen.[/box]

 

Varenummer: 7244

Alder: 3+

Mål: Ø 15 cm x 10 cm

Mærkning:Image result for ce logo

Varenummer: 7244