fbpx
Danish DA English EN

Mumitroldene xylofon

Lad musikken spille i hjemmet med denne søde Mumi xylofon i flotte farver! Xylofonen er udført i træ med metalbrikker og en xylofonkølle.

Dit barn vil med sikkerhed elske denne yndige xylofon i træ, hvor der gemmer sig timevis af sjov og leg med de farverige bjælker!

Xylofonen er et fantastisk musikalsk legetøj til at udvikle finmotoriske evner i barnets tidlige udviklingsstadier. Derudover kan det hjælpe børn med at lære om rytme og den grundlæggende musik-skala. Babyer og småbørn er naturlige trommeslagere, der kan lide at slå på noget, der kan producere lyd. Når de leger med instrumenter, træner de hånd-øje-koordinering og går på opdagelse i lyde og lærer glæden ved musik.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

 

Mumitroldene Xylofonen er en del af den nye Moomin Wood serie med vores søde Mumitroldene Hammerbræt eller de smukke Mumitroldene stabelringe i træ

Velegnet til børn i alderen 2+ år

Varenummer: 7279