fbpx
Danish DA English EN

Little Woodies Yazty

Little Woodies Yatzy er præcis som et almindeligt Yatzy, men bare gjort lettere, så selv de helt små kan være med.

De almindelige terninger er derfor blevet udskiftet med nye sjove terninger med Little Woodies skovdyrene i stedet. Et perfekt lille spil til at have med på ferie.

Sådan spiller I: Hver spiller har 3 kast med terningen, men må gerne nøjes med færre. Den point-sum man får (1 point pr ens motiv), noteres i skemaet. Spilleren afgører selv, hvilke motiver han/hun vil samle på. Point summen indføres i en af rubrikkerne i skemaet. Rækkefølgen på temaet behøver ikke at blive fulgt.
En rubrik må kun anvendes en gang. Kan en point-sum ikke noteres, fordi de pågældende rubrikker er opbrugte, noteres der o point i et felt i en af de Øvrige ledige rubrikker, og feltet kan ikke bruges igen. Er den samlede point-sum på point skemaet øverste halvdel 18 eller derover, tildeles en sum på 10 point. Man har Dyre Yatzy, når man har 5 ens motiver. Vinderen af Littel Woodies Yatzy er spilleren med flest point.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn fra alderen 4 + år

EAN 5704976054108

Download Instructions 5410 (DK-EN) (216 downloads)
Varenummer: 5410