fbpx
Danish DA English EN

Little Woodies - Memo

Her får I et hyggeligt memo/huskespil der både sjovt og meget lærerigt, med de søde Little Woodies dyr fra Barbo Toys.

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med Little Woodies, som vil vække begejstring hos børnene.

Sådan spiller du: Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet.

Huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Velegnet til spillere i alle aldre. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn,  der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Spillet kommer i den populære tændstiksæske form.


Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og  materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3 + år

Varenummer 5406

EAN 5704976054061

Download Instructions 5406 (DK-EN) (222 downloads)

 

Varenummer: 5406