fbpx
Danish DA English EN

Little Woodies - Lotto

Hvem får først sin plade fuld af brikker og må sige “Lotto” i dette hyggelige Little Woodies lottospil?

Lotto er altid sjovt at spille. Dette Little Woodies Lotto indbyder også til at snakke om de forskellige dyr. At spille Lotto styrker barnets billedgenkendelse og koordinationsevne.

Her får du det klassiske billedlotteri, hvor både lottoplader og brikker er illustreret med de søde skov dyr fra Barbo Toys’ Little Woodies univers. Billedlotteriet er designet i flotte farver og lavet af robust pap, der er utroligt holdbart og derfor det kan anvendes i mange gode år.

Billedlotteriet er et fantastisk spil til at udvikle barnets evne til at matche objekter, træne deres koncentrationsevne, genkendelsesevne og deres øjekoordination.

Sådan spiller I: Hver spiller vælger en plade. Læg alle kort i æsken. Der spilles i urets retning. Træk et kort fra æsken og fortæl de andre spillere, hvad det viser. Spilleren der har samme billede, får kortet og lægger det på det matchende billede på hendes eller hans plade. Den næste spiller vælger et kort. Vinderen er den, der først får alle billederne dækket på spillepladen. Husk at sige
“Lotto”, når alle billeder er dækket.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

ÆSKEN INDEHOLDER: 6 Lotto spilleplader – 36 billedbrikker – spilleregler

EAN 5704976054085

Download Instructions 5408 (DK-EN) (221 downloads)
Varenummer: 5408