fbpx
Danish DA English EN
Tilbud

Prinsessen på ærten - Huskespil

Et smukt huskespil formet som blomster, med billeder fra eventyret på den ene side og dekorative designs på den anden. Spillet kommer i en rund dekorativ æske med billeder af brikkerne, og på låget ses prinsessen som ligger på edderdunsdyner og dronningen. Efter at vinderen af spillet er fundet, kan man bruge brikkerne til at fortælle den del af eventyret man ser på den brik man har i hånden, eller sætte alle brikkerne i rækkefølge mens man fortæller historien. Med sit dekorative design og slidstærke materiale kan æsken bruges som dekoration og opbevaringsæske på børneværelset eller legehjørnet i stuen. Illustrationerne er designet af den danske kunstner Sidsel Brix.
Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Velegnet til spillere i alle aldre.
Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Velegnet til børn i alderen 3 + år

Æske str. 12×7 cm.  Antal brikker: 24

 

Item nr. 6128

SPILLEREGLER:                                                                                                                              
Alle brikkerne vendes med billede siden nedad i en vilkårlig rækkefølge. Den første spiller starter     med at vende to kort, så man kan se hvilket billede der er på. Hvis begge kort har det samme billede, så har man vundet de kort. Denne spiller fortsætter på samme måde indtil han/hun vender to kort med forskellige motiver, hvorefter kortene vendes om igen på samme plads og turen går til den næste spiller.
Varenummer: 6128