fbpx
Danish DA English EN

Den Standhaftige Tinsoldat - Huskespil

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med motiver fra eventyret Den standhaftige tinsoldat, af H.C. Andersens. Huskespillet vil vække begejstring hos børnene. Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne.
Huskespillet er fuld af farvestrålende billeder og søde motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Spillet kommer i en smart æske med hank, så børn nemt ramt have spillet med på farten.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Velegnet til børn i alderen 3 + år

Æskens mål er 18x12x7 cm.

Item Nr. 6127

Varenummer: 6127