fbpx
Danish DA English EN

Gurli Gris - Lotto

Hvem får først sin plade fuld af brikker og må sige “Lotto”?

Det er både sjovt og lærerigt for børnene at spille billedlotteri. Børnene skal være fokuseret og sidde lytte til hvad der bliver råbt op, alt imens de også skal koncentrere sig om at kigge på lottopladen. Her får du det klassiske billedlotteri, hvor både lottoplader og brikker er illustreret med søde motiver fra Gurli Gris universet. Billedlotteriet er designet i flotte farver og lavet af robust pap, der er utroligt holdbart og derfor det kan anvendes i mange gode år. Billedlotteriet er et fantastisk spil til at udvikle barnets evne til at matche objekter, træne deres koncentrationsevne, genkendelsesevne og deres øjekoordination.
Spilleregler: Hver spiller vælger en plade. Læg alle kort i æsken. Der spilles i urets retning. Spillerne skiftes til at vælge et kort fra æsken og fortælle de andre spillere, hvad det viser. Spilleren der har samme billede på sin plade, får kortet og lægger det på det matchende billede på sin plade. Den næste spiller trækker et kort. Vinderen er den, der først får dækket alle billederne på sin plade. Husk at sige “Lotto”, når alle billeder er dækket.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn fra alderen 3+ år

Varenummer: 8976

Varenummer: 8976