fbpx
Danish DA English EN

Emil fra Lønneberg - Gulvpuslespil - Emil og Lukas

Er du eller dit barn stor Astrid Lindgren-fan eller måske elsker I bare den frække Emil fra Lønneberg så er dette fine puslespil helt sikkert et du bare må eje.

Når puslespillet er samlet, ses lillesøster Ida, den frække Emil, en høne og hesten Lukas illustreret. Et stort, flot og solidt gulvpuslespil i god kvalitet med 86 brikker.
Puslespillet er det man kalder et gulvpuslespil, da det som regel er for stort til at have liggende på bordet. Sjovt for alle børn, og er med sine store og relativt simple brikker som gør det nemt for små hænder at holde om. Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op.

Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

[box] Astrid Lindgrens (14. november 1907 – 28. januar 2002) arbejde er unikt og betydningsfuldt. Hun skrev 34 kapitelbøger og 41 billedbøger. Hendes bøger er blevet oversat til over 100 sprog og solgt over 165 millioner eksemplarer på verdensplan. Astrid var en engageret humanist og kæmpede for børns rettigheder, lighed og dyrerettigheder.[/box]

Æske str.: 31 x 11,8 x 21,5 cm  Puslespil str.: 65 x 65 cm  Brikker: 86 stk.  +5 År

Varenummer: 8704

BEMÆRK: Internationalt.

Varenummer: 8704