fbpx
Danish DA English EN

Emil fra Lønneberg - Tallerken, Trend

BAMBOO PLATE EMIL I LÖNNEBERGA | Fin børnetallerken i bambus med flotte motiver fra Emil fra Lønneberg universet, som vil gøre ethvert måltid lidt sjovere for børnene.
Denne tallerken er en perfekt start til når den lille skal til at begynde at spise selv. Tallerkenen er lavet af en blanding af bambus, majsstivelse, træfibre og melaminharpiks. Den miljøvenlige materialesammensætning giver tallerkenen en følelse af høj kvalitet. Børnene vil elske at have deres helt egen tallerken illustreret med de velkendte og elskede motiver fra Emil fra Lønneberg. En oplagt gaveide til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.
Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Du får 1 tallerken som måler Ø 24,60 cm og er BPA-fri. Tåler at komme i opvaskemaskinen men ikke mikroovnen.

Astrid Lindgrens (14. november 1907 – 28. januar 2002) arbejde er unikt og betydningsfuldt. Hun skrev 34 kapitelbøger og 41 billedbøger. Hendes bøger er blevet oversat til over 100 sprog og solgt over 165 millioner eksemplarer på verdensplan. Astrid var en engageret humanist og kæmpede for børns rettigheder, lighed og dyrerettigheder.

 

Varenummer: 8715

Varenummer: 8715