fbpx
Danish DA English EN
Tilbud

Blokfløjte med Prinsessen på ærten - H. C. Andersen

Denne søde fløjte er flot dekoreret i pink med motiver af Prinsessen på ærten fra H.C. Andersens eventyr er også et dejligt begynder musikinstrument i træ – til børn som begynder at udvise interesse for lyde og musiske leg, da en fløjte er nem at spille på. At introducere din baby til musik er en nem og fornøjelig måde at interagere med din baby i det første år, og det kan samtidig hjælpe med at sætte scenen for livslang musikalsk udvikling. Det at spille sammen med musik kan gøre humøret lysere, gavne hjernen og øge sprogfærdighederne.
Musik hjælper kroppen og sindet med at arbejde sammen. At udsætte børn for musik under den tidlige udvikling, hjælper dem med at lære lyd og betydning af ord. Dans til musik hjælper børn med at opbygge motoriske færdigheder, mens også øver sig i at udtrykke sig selv. For både børn og voksne hjælper musik med at styrke hukommelsesegenskaber.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Velegnet til børn fra alderen 2+ år

Mål 33 cm.

Item nr. 6151

Varenummer: 6151