fbpx
Danish DA English EN

Barbo Toys Classic - Vores store verden - Puslespil

Dette store 200 brikkers puslespil fra Barbo Toys Classic line kommer i en flot rund Kuffert, der vil pryde ethvert børneværelse samt er god at have med på tur over til fx. bedsteforældrene.
Når puslespillet er samlet forestiller det et detaljeret, farverigt og humoristisk verdenskort.
På mange af brikkerne er der illustreret søde og sjove tegninger af dyr, der kommer fra de forskellige kontinenter.
På låget af kassen er der eksempler på nogle af de forskellige dyr, som børnene kan nyde at finde undervejs, mens de samler puslespillet.

Puslespil er en rigtig god træning, der udvikler dit barn. Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op. Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorik, finmotorik, farvegenkendelse, figurforståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder, ligesom det også giver rum for afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg i Danmark med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “læring gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 4+ år

Puslespillets størrelse: 50 x 80 cm

Varenummer: 5845

EAN: 5704976058458

Mærkning: CE marking - Wikipedia

 

Varenummer: 5845