LEVERING & RETUR PRIVATKUNDER

Levering:

Barbo Toys tilbyder privatkunder fri fragt på alle ordrer over 499,- DKK. Ordrer under 499,- tillægges fragt på 60,- DKK

Til leverance af pakker anvender vi GLS eller Post Nord, som leverer til Pakke Shops i dit område. GLS og Post Nord, bringer ikke pakker til levering i weekenden og på helligdage.
Din ordre sendes med GLS eller Post Nord, hvilket kan tage 1-2 hverdage.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, eller til en fødselsdag, er du velkommen til at skrive os en mail på connect@barbo-toys.com
Så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato!

Vi er lagerførende i næsten alle de varer, du finder på vores hjemmeside. Hvis der er enkelte undtagelser og disse varer skal sendes fra vores fjernlager, kan dette forlænge leveringstiden. Det kan forekomme, at enkelte varer er udsolgt i så fald kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi tager derudover også forbehold for fejl i lagerstatus samt fejl i prisangivelse.

Pakke Shop:

Når pakken sendes, kan du hente din pakke i en af GLS eller Post Nords udvalgte Pakke Shops i dit område. Ved afhentning af pakken bedes du medbringe pakkens ID og samt billedlegitimation.

Forsendelser til udlandet: 

Vi sender gerne din pakke til udlandet. Fragtprisen for levering til udlandet er svarende til den faktiske pris, som det koster os at sende din pakke – derfor vil prisen være individuel. Når du bestiller, vil vi opkræve et min. beløb for forsendelsen, beregnet ud fra det land der sendes til – beløbet dækker en forsendelse på op til 5 kg. Forsendelser til udlandet bliver sendt med GLS og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. Barbo Toys tager forbehold for betingelserne for den lokale udbringning. Er du bosiddende udenfor EU, vil vi afregne levering herefter samt de gebyrer der pålægges i forbindelse med told, import og evt. lokale skatter.

Track & Trace:

Når din pakke er afsendt modtager du automatisk fra GLS eller Post Nord et Track & Trace nr., så du kan følge din pakke. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

Uafhentede pakker: 

Uafhentede pakker, der kommer retur til Barbo Toys, pålægges et gebyr på kr. 99,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver tilbageført til det kort, som blev anvendt ved købet.

Retur:

Når du handler hos Barbo Toys har du normalt 30 dages returret, hvor du skal meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag el. lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag.

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne må ikke tilbagesendes uden original emballage. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende den til følgende adresse:
Barbo Toys ApS
Skelstedet 2B
DK-2950 Vedbæk
Returvarerne skal sendes til ovenstående adresse. Vi modtager ikke pakker, der sendes til pakkeshops.

Reklamation:

Hvis du ønsker at indberette en reklamation, skal du venligst sende en e-mail til connect@barbo-toys.com og vedhæfte et billede af reklamationsvaren. Hvis din reklamation er berettiget, sender vi dig en ny tilsvarende varer.

Refundering:

I tilfælde af returnering eller reklamation, vil refunderingen blive indbetalt på det betalingskort, der oprindeligt blev benyttet til købet. Hvis du har betalt med MobilePay, vil refunderingen blive indbetalt på det tilknyttede betalingskort. Refunderingen vil finde sted indenfor 14 dage efter, vi har godkendt reklamationen.